Lægning af betontagsten på tag

Har det gamle tag på huset udstået sin levetid, og er det ved at være tid til at skifte det ud med et nyt tag? Så kan det være, at betontagsten er den rette løsning for dig.

Hos Handy Byg ApS har vi mange års erfaring inden for tagarbejde, og vi lægger blandt andet betontag hos kunder i Holbæk, Roskilde, Frederikssund og omegn.

Vælg mellem forskellige løsninger

Betontagsten kan enten lægges fast på et undertag eller med dug. Lægger vi betonstenene direkte fast på undertaget, bliver det en væsentlig dyrere løsning, men omvendt kan du også være helt sikker på, at du får en løsning, der holder. Ved denne løsning får du masser af kvalitet for pengene, men det er også muligt at vælge en billig løsning ved at lægge dem med dug.

Et alternativ til betontagsten er et ståltag, eternittag eller tegl.

Hvad koster et tag med betontagsten?

Vores priser for et betontag varierer meget alt efter, hvilken af de to forskellige løsninger du vælger. Derudover påvirker blandt andet tagets størrelse, og om der er specielle forhold ved taget, man skal tage højde for, også den endelige pris.

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, skal du endelig kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. 

Ring og hør mere på telefon 22 73 44 47 eller skriv til vores e-mail Jakob@handybyg.dk.

Handy Byg af 2017 ApS

Fagerholtvej 4, 4050 Skibby​

​CVR: 38749226

Mobil: ​22 73 44 47

​E-mail: jakob@handybyg.dk 

Vi er medlem af Dansk Håndværk​

bliv kontaktet

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt