Ring til os på

22 73 44 47

Eller skriv til

Jakob@handybyg.dk

Nybyggeri af nyt hus, sommerhus og garager​

Kunne du tænke dig at bygge et sommerhus, eller drømmer du om en bolig, der opfylder alle dine krav til det helt perfekte hjem, så stiller Handy Byg ApS vores ekspertise til rådighed gennem hele dit nybyggeri.

Vi udfører forskellige projekter inden for nybyg for kunder hovedsagelig i Roskilde, Frederikssund, Holbæk men vi kører også i resten af Sjælland.

Vi bygger blandt andet:

​Med os som din professionelle samarbejdspartner kan du lade kreativiteten få frit løb og opføre lige præcis den bolig, du drømmer om.​

Vi skræddersyr en løsning efter dine behov

Som ved ethvert andet byggeri er en tæt dialog og god kommunikation vigtige værktøjer - både før og under byggeprocessen. Hos Handy byg ApS sørger vi for, at alle ønsker og forventninger bliver afstemt, og at alle behov bliver afdækket og talt igennem, inden dit nybyggeri går i gang

​​I denne proces tilbyder vi selvfølgelig også en kompetent rådgivning og vejledning i alt fra planløsning til materialevalg, så du er garanteret et byggeri, der ikke blot matcher dine forventninger, men som også stemmer overens med dine økonomiske rammer.

​Vi står for hele dit nybyggeri

Vi har faste og tætte samarbejdspartnere inden for alle faggrupper, og sammen løfter vi opgaven og sikrer et byggeprojekt med et skarpt fokus på tidsplanen og andre aftalte terminer.

​Når du lader os stå for hovedentreprisen for dit nybyggeri, er du ikke mindst garanteret, at hver en kvadratmeter er udnyttet og tilpasset dine specifikke behov. Du er også garanteret ikke at skulle holde snor i forskellige faggrupper og koordinere forskellige mødetider - vi står for det hele.

​Hvad koster nybyggeri?

Ønsker du en m2 pris på nybyggeri, er du altid velkommen til at kontakte os, enten på telefon 22 73 44 47 eller e-mail Jakob@handybyg.dk, og starte din boligdrøm allerede i dag. 

Inspiration​

Firma

Handy Byg af 2017 ApS

CVR: 38749226

Kontakt

Telefon: 22 73 44 47

E-mail: Jakob@handybyg.dk