Nyt tag og andet tagarbejde tilbydes

Skal der lægges nyt tag på huset? Så er du kommet til det rette sted. Hos Handy Byg ApS har vi nemlig mange års erfaring inden for tagarbejde, som vi blandt andet udfører for kunder i områderne omkring Frederikssund, Holbæk og Roskilde.

Vores arbejdsområder

Vi kan klare enhver opgave – ingen opgave er for stor eller for lille til os. Vi kan for eksempel lægge et helt nyt tag på et helt nyt hus, eller vi kan fjerne det gamle tag og lægge et nyt. I den forbindelse kan vi også stå for at efterisolere og oprette taget. Derudover kan vi montere lægter og tagbelægning alt efter hvilket materie, der er tale om.

Har du skader på dit eksisterende tag, kan vi også foretage en tagrenovering, ligesom vi også kan færdiggøre et igangværende projekt.​

Vi lægger nyt tag i følgende materialer:

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser varierer meget alt afhængigt af, hvilket materiale der blandt andet er tale om. Der er prisforskel på eksempelvis eternittag og ståltag, ligesom der også er prisforskel på, om vi blot skal lægge et helt nyt tag, eller om det gamle tag først skal tages ned.

Er du interesseret i en konkret pris på dit tagarbejde, er du derfor meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 73 44 47 eller e-mail Jakob@handybyg.dk.​

Handy Byg af 2017 ApS

Fagerholtvej 4, 4050 Skibby​

​CVR: 38749226

Mobil: ​22 73 44 47

​E-mail: jakob@handybyg.dk 

Vi er medlem af Dansk Håndværk​

bliv kontaktet

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt