Tilbygning og ombygning af hus

​Skal der opføres et anneks til sommerhuset, en garage til bilen eller en havestue til de lune sommeraftener i eksempelvis Frederikssund, Roskilde eller Holbæk, så er vi hos Handy Byg ApS de helt rette at kontakte.

Vi har mange års erfaring inden for tilbygninger, og vi udfører alt fra tagterrasser og udestuer til murede tilbygninger i forbindelse med udvidelse af køkken, bad eller andet boligareal.

​Vi bygger en tilbygning efter dine behov​

Uanset om du ønsker en ny garage i forlængelse med boligen, et brændeskur i haven eller en fløj på huset med to ekstra værelser, sørger vi for, at den nye tilbygning indtænkes i en helhed med den nuværende bolig. 

På den måde sikrer vi, at både det arkitektoniske såvel som det æstetiske udtryk forlænges til tilbygningen, således boligen forbliver smuk og helstøbt.​ Når det gælder en til- eller ombygning, er det kun fantasien, der sætter grænser. 

Vi hjælper med alt gennem hele processen, hvad enten du ønsker gode råd og vejledning i de forskellige materialer eller planlægning, eller såfremt du vil have os til at stå for byggetilladelser med mere.

Købe nyt eller bygge til?

Er pladsen blevet for trang i hjemmet, eller drømmer du om en bolig, der lever op til alle dine krav til det perfekte hjem, så er en ombygning eller tilbygning til hus måske det helt rigtige og økonomiske bedre alternativ frem for en flytning.

​Med en tilbygning slipper du for en dyr og besværlig flytning, og du og din familie kan blive i nærmiljøet nær skole, institution og velkendte naboer.

​Hvad koster en tilbygning?

Ønsker du en attraktiv tilbygning-pris, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Ring på telefon 22 73 44 47 eller skriv til vores ​e-mail Jakob@handybyg.dk

Handy Byg af 2017 ApS

Fagerholtvej 4, 4050 Skibby​

​CVR: 38749226

Mobil: 22 73 44 47

E-mail: jakob@handybyg.dk 

Vi er medlem af Dansk Håndværk​

bliv kontaktet

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt