Vandskade og andre forsikringsskader udbedres

Vandskade – hvad gør jeg?

Er uheldet ude, står vi hos Handy Byg ApS klar til at udbedre skaderne. Vi varetager alle former for forsikringsskader, hvad end du er blevet ramt af en stormskade, vandskade i trægulv eller andet gulv, indbrudsskade eller en helt fjerde slags skade. Vi kan også være behjælpelige i forbindelse med skimmelsvamp og affugtning.

​Vi rykker hurtigt ud

Vi rykker ud med kort varsel i områderne omkring Roskilde, Frederikssund og Holbæk, og vi kan tilbyde at stå for al kontakt med forsikringsselskabet, så du skal foretage dig mindst muligt.

​Vi står for det hurtige overblik og en professionel udbedring af eksempelvis vandskade, ligesom vi også kan være behjælpelige med genhusning eller opstilling af pavillon som midlertidig bolig, såfremt omfanget af skaden kræver det.

Forsikringsskader er aldrig behageligt og kommer aldrig på belejlige tidspunkter. Gennem vores mangeårige erfaring med forsikringsskader ved vi, hvor ubehagelig situationen er. 

Derfor ved vi også, hvor meget det betyder, at en anden tager styringen, bevarer overblikket og holder kontakten med de nødvendige instanser. Det kan vi tilbyde.

Vores ekspertise er stor, og vi garanterer et så ukompliceret og hurtigt forløb, som skaden tillader det.

​Kontakt os for udbedring af vandskade eller anden skade

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 73 44 47 eller e-mail Jakob@handybyg.dk, hvis du har brug for hurtig hjælp eller professionel rådgivning i forbindelse med en forsikringsskade.​​​​

Handy Byg af 2017 ApS

Fagerholtvej 4, 4050 Skibby​

​CVR: 38749226

Mobil: 22 73 44 47

E-mail: jakob@handybyg.dk 

Vi er medlem af Dansk Håndværk​

bliv kontaktet

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt